Acties

 1. 18/05/2020 OPEN BRIEF AAN RE:BORN – VIDEO

  Op maandag 18 mei zijn wij naar Amsterdam gegaan om daar een open brief te overhandigen aan RE:BORN Real Estate. Hun kantoor is op de 15de verdieping van een toren op de World Trade Center. Onze perswoordvoerder heeft de brief aan één van de medewerkers van RE:BORN kunnen overhandigen. De brief zelf is aangeschreven aan de twee C.E.O.s. Wij maken in deze brief onze eisen voor het pand aan de Waldeck Pyrmontkade bekent.
  Voor het geval dat deze brief over het hoofd zou worden gezien, hebben wij ook een 5 meter lange herrinering met ons mee gebracht. Ook hebben wij de open brief via al hun social media accounts naar hun toegestuurd.

  We verwachten hun antwoord uiterlijk tot vrijdag 22 mei, 12:00 uur.

  —->    Bekijk de video hier

 2. Vanaf Vrijdag, 22 mei 2020

  Schrijf aan de Wethouder Wonen, Martijn Balster van de PvdA.
  We hebben een briefje voorbereid, die je kunt gebruiken.

  Wij zullen druk uitoefenen, en dus vragen wij hierbij dan ook aan jullie om hetzelfde te doen!
  Heb je dit bericht (in je brievenbus) gelezen en sta je op het puntje van je stoel om je eigen brief naar Martijn te schrijven? Super!

  Weet je niet zo goed hoe je het moet verwoorden dan hebben wij een voorstel brief. Je kan deze met je eigen naam de richting van Martijn Balster opsturen!

  Samen zullen onze berichten druk leggen op de wethouder, en wellicht dat hij de omgevingsvergunning herziet, wat in ons aller voordeel zou werken.

KIJK HIER VOOR DE BUURTBRIEF & DE VOORBEELDBRIEF!

P.S.: Voor bronnen en meer informatie, bekijk onze nieuwste artikel.